top of page
About

Arjenne Hoeksema, Verloskundige&Coach

Verloskundige

Vanaf 1993 tot 2023 ben ik werkzaam geweest als praktiserend verloskundige bij Verloskundig Centrum Delvi, een groepspraktijk met 5 maten in Delft. Door mijn ruime praktijkervaring kan ik terugvallen op veel praktijkgerichte voorbeelden en dat is merkbaar tijdens de coaching en cursussen die ik bied. De samenwerking met mijn collega's is voor mij van groot belang. We inspireren, steunen en waarderen elkaar als persoon en als professional.

Coach

Als verloskundige merkte ik de toegenomen behoefte aan psychosociale zorg van vrouwen in de vruchtbare fase van hun leven. Daarom heb ik zelf in 2008 de Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach gevolgd bij Amethist in Amersfoort. Ook ben ik gecertificeerd bevallingsverwerkingsspecialist met EMDR bevoegdheid en behaalde het certificaat EHBB, een methode om bevallingstrauma's te resetten. In 2023 ben ik afgestudeerd als holistisch therapeut/coach, bij ZoMa-opleidingen in Moerkapelle. Daarnaast ben ik Reikimaster. Zie voor informatie over privégesprekken het tabblad coaching.

Docent

De cursussen en trainingen die ik geef zijn praktisch, leuk, toepasbaar in de praktijk of in het dagelijks leven, leerzaam en gezellig. Ik laat me graag door mijn cursisten inspireren en uitdagen. Mijn uitgangspunt is dat ik ieder mens die een wens heeft zichzelf te ontwikkelen, wil stimuleren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

 

Waarden

Ik werk vanuit de volgende waarden; Liefde, Autonomie, Empathie en Vriendelijkheid.

 

Privé

Ik ben getrouwd en wij hebben 3 volwassen kinderen, 1 dochter en 2 zoons. Naast mijn gezin is mijn vriendschap met mijn vriendinnen erg belangrijk voor me. Ik ben creatief en altijd bezig mezelf te ontwikkelen.

Praktijkruimte en cursuslocatie

Verloskundig Centrum Delvi is goed te bereiken met openbaar vervoer, de fiets en de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de Buitenhofdreef. Let op: de slagboom gaat NIET open. Delvi is gevestigd aan de Buitenhofdreef 272, 2625 RE. Links van het kinderdagverblijf. We hebben een eigen ingang aan de zijkant van het gebouw. De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Klik hier voor Google maps.

 

Delvi is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 1 en stadsbus 81 (halte Van Der Slootsingel) stoppen op één minuut lopen. Zie voor meer informatie

 

Waar wil je heen?

 

 

Tarieven

Heb je een coachvraag of een verzoek voor het resetten van een bevallingstrauma, stuur me dan een email. Coachgesprekken die zijn gerelateerd aan de bevalling of het moederschap zijn vrijgesteld van BTW en kosten €85,- per gesprek.

Over coachgesprekken die niet gerelateerd zijn aan het moederschap breng ik 21% BTW in rekening.

Coachgesprekken voor collega's kosten €85,- per gesprek excl. BTW

Coachgesprekken duren 60-90 minuten.

Ben je aanvullend verzekerd? Veel verzekeraars vergoeden een gedeelte van de behandeling. Informeer bij je zorgverzekeraar. 

Je ontvangt een factuur per mail met prestatiecode, die je kunt indienen bij je verzekeraar. 

Betalen kan via een betaalverzoek, contant, of bankoverschrijving. 

 

De prijzen van de trainingen/bijscholingen staan in de brochure en zijn te vinden onder het tabblad; cursus en training.

Aanmelden voor een training kan door mij een email te sturen.

Arjenne.jpg
bottom of page