top of page
About

Cursus Coachend Luisteren voor Verloskundigen

Compacte en praktische coachopleiding voor verloskundigen die hun gesprekstechnieken en coachvaardigheden willen verbeteren of ontwikkelen. Deze opleiding stelt je in staat om te coachen tijdens je spreekuur of een kraamvisite, bijvoorbeeld bij angst, of een traumatisch ervaren bevalling. 

Wil je je verder ontwikkelen tot verloskundig coach en de gesprekken ook los aanbieden om er een vergoeding voor te vragen? Volg dan aansluitend de 6 daagse opleiding tot bevallingsverwerkingsspecialist. Met dit complete pakket bied je naast coaching ook EMDR en EVA therapie om een geboortetrauma te resetten. Hiermee kan je een coachpraktijk starten naast je verloskundige praktijk, of van het coachen je beroep maken. 

Najaar 2024: vrijdag 20 september, vrijdag 4 oktober, vrijdag 18 oktober, vrijdag 15 november, vrijdag 29 november en vrijdag 13 december. De datum voor de examendag volgt na 20 september. 

 

Bekijk de brochure hier.

 

De cursus is geaccrediteerd in het kwaliteitsregister van de KNOV voor 16 punten in categorie A en 60 punten categorie D.

De prijs is €1450,- en dit is inclusief lunch, koffie, thee en iets lekkers .

Je ontvangt een syllabus en schrijfmateriaal.

IMG_3298_2.jpg
bottom of page